,,Gajčanka“

Samostalna radnja Gajčanka, osnovana je 03.04.1979 godine. U početku bavila se samo građevinskim radovima. Od 1985. godine počeli su sa preradom drveta. Od 1992. otvorili su pogon prehrane gde su počeli da rade organizaciju setve i otkup poljoprivrednih proizvoda.

Vlasnik Firme je Ljubisavljević Drakče

DSC_0188
Vlasnik firme Ljubisavljević Drakče

Počeli su sa proizvodnjom ceđenog jestivog ulja, proizvodnjom i pakovanjem svih vrsta kukuruznog brašna i integralnog brašna od pšenice, ovsa, raži i heljde. Firma Gajčanka vrši otkup oraha, lešnika, semena bundeve, soje, suncokreta, pšenice i kukuruza…

Do danas uspešno rade u građevinarstvu, bave se preradom drveta i otkupom i preradom poljoprivrednih proizvoda.

Vrši se otkup suncokreta, soje, pšenice, kukuruza i uljane repice. Isto tako otkupljuju orah u jezgru i korubi, lešnik, pasulj. Organizuju ugovaranje i sejanje suncokreta.

Pogon prehrane se posle otkupa poljoprivrednih proizvoda usmerava na preradu tih proizvoda u finalnu fazu. U pogonu vrše doradu, proizvodnju i pakovanje oraha, semenki bundeva, suncokreta, lešnika, badema…

U mlinu na kamenu se melju sve vrste žitarice i pravi kukuruzno brašno, pšenično, raženo, ječmeno, ovseno.

Proizvodi koje se pakuju u Gajčanki:

semenka bundeve, semenka suncokreta, pšenica belija, kukuruzno brašno od kukuruza tvrdunca sitno, kukuruzno brašno od kukuruza tvrdunca belo, kukuruzno brašno od kukuruza tvrdunca krupno za kačamak, orah 10 kg, prezle za pohovanje, Integralno brašno 1 kg, integralno crno brašno 1 kg, raženo crno brašno 1kg, ovseno crno brašno 1 kg, ječmeno crno brašno 1 kg.

Firme koje kupuju gore navedene proizvode su: Dis, Merkator, Roda, Kastrum, Grin, Best i mnogi drugi.

Firma Gajčanka (strugara) radi razne vrste elemenata od jasena, hrasta, bukve, divlje trešnje, oraha, topole. Proizvode od klasnične frize za parket do najkomplikovanijih drvenih elemenata.

Kupci njihovih proizvoda su firme koje rade za izvoz: Tarket, Sava, Ganah, Parket Mont…

Građevinska firma izvodi sve vrste građevinskih radova u visokoj gradnji bilo sa vašim ili njihovim materijalom, po sistemu ključ u ruke.

Poseduju znanje, radnike i opremu da mogu da rade i najkomplikovanije građevinske oblike.

Kontakt Telofon:

012/351-061

 064/2530718 Ljubisavljević Drakče

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.